Villkor för dig som medlem på Björnsbytare!

Genom att registrera dig på Björnsbytare godkänner du följande villkor:
Björnbytare lämnar inga garantier för att du lyckas byta din bostad via denna tjänst. Vi lämnar inte heller några garantier för hur många bytesförslag och/eller matchade byten du får. Varje medlem ansvarar själv för den information som publiceras. Det är enligt svensk lag förbjudet att erbjuda eller kräva pengar för byte av hyresrätter.
Björnsbytare använder sig av olika e-post och sms funktioner för att förenkla byte, du förbinder dig att ta emot denna e-post och sms samt eventuellt annan e-post och sms från oss på Björnsbytare!
Din bostadsannons kan förekomma i sökmotorer i och med att våra sidor ligger med i många sökmotorer.
Björnsbytare ansvarar ej för stavfel och/eller brister i informationen vi tillhandahåller, eventuella driftstopp eller buggar som kan uppstå.
Björnsbytare förbehåller sig rätten att ta bort konton/annonser samt text som inte anses som lämplig av Björnsbytare eller om missbruk förekommer. Du som medlem är skyldig att gå in på hemsidan eller appen ofta och svara om du är intresserad eller inte på dina intressemarkeringar. Ju fler aktiva användare, desto enklare att få till byten.
När du väl registrerar dig så har Björnsbytare rätt att spara den informationen som du har angivit, tills den dagen du avslutar ditt medlemskap men även därefter.
Björnsbytare har rätt att publicera din annons/dina annonser samt tillhörande bilder på andra platser än Björnsbytare.
Prenumerationsbetalning
Om du betalar din annons och prenumerationsbetalning är ikryssad godkänner du att vi periodvis tar betalt för din annons tills den dagen du väljer att avsluta din prenumeration eller radera din annons från Björnsbytare. Du godkänner även eventuella prishöjningar som kan komma att ske under din prenumeration. Om du vill avsluta din prenumeration loggar du in på hemsidan och klickar på Avsluta prenumeration som du hittar direkt på sidan Min sida vid den bytesannons det gäller. Det är ingen bindningstid på din prenumeration utan du kan när som helst avsluta den. Ingen återbetalning råder för redan påbörjad prenumerationsperiod.