Annons 511256

Se alla 12 bilder

Finnes

Hyresrätt
4 rum, 104 kvm, 9826 kr/mån
Balkong/terrass, Badkar, Kabel-TV, Blivande bostadsrätt

Ramselegatan 37, NB
162 Vällingby [Karta]

Grönklassat radhus från 1952 i engelsk stil. Ligger i ljuvligt lugnt och barnvänligt område i Råcksta, nära där Palme bodde. Tre sovrum, ett stort vardagsrum och ett kök där vi öppnat upp till tidigare matrummet. Balkong och stor altan i sydvästläge.

Huset och läget är perfekt för barnfamiljer. Här finns mängder av barn i området. En lekpark finns 30 meter från huset. Här finns också två trädgårdar. En lite större med plommonträd, björnbärsbuske, rabarber och smultron. En på framsidan med morgonsol under sommarhalvåret. Sex minuters promenad till t-bana Råcksta.

Huset är en hyresrätt i en brf. Här finns ytterligare en hyresrätt i området, alla andra är bostadsrätter. Den som vill kan köpa loss bostaden med tio procents rabatt på marknadsvärdet. Husen ligger på cirka 6 500 000 kr. Så runt tio procent rabatt blir det på det priset.

http://https://www.langseleringen.se/


Sökes

Hyresrätt
Minst 2,5 rum, minst 60 kvm, högst 14000 kr/mån

Max sökdjup: Triangelbyten

Förväntar mig något utöver det vanliga. Är inte intresserad av en ordinär lägenhet utan det bör vara tidstypiskt med utsikt. Gärna balkong och gärna högt upp med högt i tak. Är öppen för allt från 2-6 rum. Lite beroende på hur bra planlösningen är och om det finns möjlighet att hyra ut ett rum på ett bra sätt. Uppskattar tidstypiska material och därmed ej aluminiumfönster eller liknande.

Områden
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm