Annons 508022


Fastighet: New york 6
Byggår: 1943
Ägare: Sveriges Kommunaltjänstemannaförbund
Promenera i kvarteret
Finnes

Hyresrätt
2,5 rum, 55 kvm, 7500 kr/mån
Balkong/terrass, Hiss, Kabel-TV

Tegeluddsvägen 32, 1:a vån
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården [Karta]

Lgh är på 52 kvm men ville inte missa ngn så jag skrev in 55 kvm i annonsen.

Välplanerad lägenhet på fina Gärdet. En 2.5:a som erbjuder närhet till hela gröna Gärdet-fältet och Djurgården samtidigt som det endast är 3 stationer med t-bana till T-centralen. Buss 1 går ett stenkast från huset som snabbt tar dig in till city/Stureplan/Hötorget. 5 min promenad till t-bana Gärdet. En perfekt mix om man söker skön natur och citypuls.

Hela lgh nyligen ommålad i Nordsjövit plus nya snickerier. Lgh är stambytt!!

Kök:
Rymligt kök, bra med förvaring. Sittplats för 4-6 pers. Man kan dela av köket och göra sovplats där nu köksbord står. Ser att andra i mitt hus skapat en sådan lösning.. Om man har behov av extra sovplats. Diskmaskin installerad. Lämnas kvar om det finns diskmaskin i nya lgh som jag byter med.

Sovrummet:
Sovrummet är lagom stort och man får plats med en dubbelsäng, ett par skåp etc. Det finns två rymliga inbyggda garderober här.

Hall:
Rymlig hall med möjligheter att ha kontor/en säng. Finns en inbyggd djup garderob som slukar massor plus en liten hall som man kliver in i, innan man når den större hallen. Den lilla hallen har klinkergolv.

Vardagsrum:
Vardagsrummet har fönster åt två håll. Ligger i en hörna. Jag har haft både dubbelsäng och soffa och ändå fått plats bra genom åren. Man kan gå runt i lägenheten och når vardagsrum från både hall och kök. Super bra planerad. Här ligger också utgången till den rymliga balkongen.

Toalett:
Toalett med dusch och handdukstork/värmeslingor. Går att sätta in ett badkar om man pratar med värden. Finns uttag för tvättmaskin.

Fina funkisdetaljer i hela lgh. Solida fina trädörrar som ljudisolerar. Persienner i alla fönster. Treglasfönster överallt. Stor balkong som vetter mot Finlandsparken - inga grannar, ingen insyn.

Övrigt i området;
Kampementbadet (bassängbad), Sats, ett par pizzerior, ett mysigt fik, apotek och ett par restauranger. 100 m från huset har Phils Burger och Sushi Rebellion öppnat. Bra mataffärer i området. Billiga och bra Hemköp och ett stort ICA Värtan.

Nära Fältöversten med massor av butiker. Kort prommis till mysiga Tessinparken. Nära havsbrisen och Tallink-Silja-terminalen om man blir sugen på en båttur eller två.

Övrigt i huset:
Stort vindsförråd och takterrass för piskning av mattor. Bra tvättstuga i källaren. Cykelrum och grovsoprum finnes. Ny säkerhetsdörr sattes in nov 2017 och nya postboxar på BV.

Total uppfräschning har gjorts av trapphus, källare etc. (Nymålat)! Utemiljön runt huset har också genomgått en makeover med nya planteringar och en grillplats. 2 hissar i huset.

Trevliga grannar och lugnt.

Mer om vad som händer i området:
I Södra Värtan planeras för upp till cirka 1 500 bostäder, 20 förskoleavdelningar, 115 000 kvadratmeter lokaler (5 000 nya arbetsplatser), 600 meter ny kajpromenad och 10 000 kvadratmeter nya parker och torg. I det fortsatta utredningsarbetet ska det prövas om möjligheten till att uppföra en F-6 skola med tillhörande gymnastiksal. Här kommer bostäder, kontor och parker att samsas med hamnverksamheten. Kajerna blir promenadstråk med butiker och restauranger. (https://vaxer.stockholm/omraden/norra-djurgardsstaden/vartahamnen/)

Film om stora byggprojektet, 5 min från mitt hus:
https://www.youtube.com/watch?v=cYh6O_ViEAU&list=PLg16UCcXFJECRnhESQ__TCBeS0Rf1mQW9&index=21

Novi Real Estate är fastighetsförvaltare och huset ägs av Vision.

ÖNSKAR:
Jag söker liknande lgh men på annan malm, enbart innerstan. Efter 15 år på Gärdet är jag redo för nåt nytt.

Alternativt är jag intresserad av 2 mindre lgh varav en måste ligga i innerstan.

Jag är seriös. Snälla, klicka bara i om ni verkligen är intresserade av min lgh.


Sökes

Bostad 1

Hyresrätt
Minst 1 rum, minst 20 kvm, högst 7000 kr/mån

Max sökdjup: Triangelbyten

Områden
100 Norra Skärgården
104 Universitetet/Ekhagen
111 Norrmalm/Gamla stan
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm

Bostad 2

Hyresrätt
Minst 1 rum, minst 30 kvm, högst 9000 kr/mån

Max sökdjup: Triangelbyten

Områden
100 Norra Skärgården
104 Universitetet/Ekhagen
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm