Annons 506996

Se alla 16 bilder


Fastighet: Björnen 22
Byggår: 1939
Ägare: Idoffs Fastighets AB
Finnes

Hyresrätt
4 rum, 145 kvm, 16081 kr/mån
Balkong/terrass, Badkar, Hiss, Kabel-TV

Davidshallsgatan 28, 4:e vån
211 Centrala Malmö [Karta]

Byter nu min fina funkislägenhet på 145 kvm i hjärtat av Malmö mot 2rok- eller 3rok i Stockholm eller Göteborg. Maxhyra 9 000 kr.

Lägenheten är original från 1939. Varsamt renoverad för sex år sedan. Den ligger på 4:e våningen och vetter mot en tyst gågata vid Triangeltorget i centrala Malmö. Hiss finns. Den har fyra rum, kök, badrum, två separata toaletter, tre stora klädkammare och ett stort källarförråd. Den har ett stort öppet vardagsrum med stora fönster. Köket är i originalutförande och med gasspis. Badrummet är känsligt nyrenoverat och har golvvärme och ena väggen är i betongglas med bakgrundsbelysning som ger ett mjukt ljus under kvällen, en fantastisk plats att varva ner i. Det finns även två separata toaletter och tre stora klädkammare, samt tre sovrum. Det ena sovrummet är stort med utgång genom dubbla glasdörrar till balkongen med morgonsol fram till mitt på dagen. Det mindre sovrummet är perfekt som kontor, där finns även ett handfat då det från början användes av familjens hushållerska på 1940-talet. Det finns fiber i huset.

I direkt anslutning till lägenheten finns post, livsmedelsbutiker, apotek, butiker, kaféer, restauranger och systembolag etc.

Stadens biografer och teatrar ligger på några minuters gångavstånd. Det gör även Malmö Konsthall, Operan och Pildammsparken. Parken som är perfekt för promenader och löpträning, och för barnen att leka i.

Från tågstationen Triangeln, som ligger några minuter från lägenheten tar det 15 minuter till Kastrup och 30 minuter till Köpenhamn. Alla lokaltåg till södra Sverige stannar vid Triangeln och även direkttåg till Göteborg. Malmö Centralstation ligger en hållplats bort med snabbtåg till Stockholm. Taxi finns alltid utanför Scandic hotell strax intill, där också ett nytt säkert P-hus finns. De flesta av stadens bussar går från Triangeln så även flygbussen till Malmö Airport.

Perfekt lägenhet för att arbeta hemifrån.
Lägenheten kan hyras med företagskontrakt. Bra om man är företagare och arbetar hemifrån.


Sökes

Hyresrätt
Minst 2 rum, minst 60 kvm, högst 9000 kr/mån

Max sökdjup: Direktbyten

Områden
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm
120 Hammarby/Sjöstad/Årsta/Enskede Gård
121 Johanneshov/Björkhagen/Enskededalen
122 Enskede/Stureby/Gubbängen
129 Hägersten
411 Nordstaden/Vasastaden
412 Gårda/Örgryte/Johanneberg
413 Linnéstaden/Guldheden
414 Majorna/Högsbo
416 Olskroken/Stampen/Lunden