Annons 500549


Fastighet: Kölhalningen 10
Byggår: 1940
Ägare: Lennart Wallin
Promenera i kvarteret
Finnes
bostad 1

Hyresrätt
1,5 rum, 35 kvm, 5557 kr/mån
Balkong/terrass, Hiss, Kabel-TV, Blivande bostadsrätt

Bergsundsgatan 8, 4:e vån
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal [Karta]

Välplanerad 1,5:a i härliga Hornstull. Luftig lägenhet med balkong med morgonsol, i bildad BRF.

Stort vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp, halvrummet rymmer en 120 säng och därifrån når du även köket. Helkaklat badrum med dusch och gott om plats för förvaring. Till lägenheten hör ett vindsförråd och på baksidan av huset finns cykelrum.

Lägenheten ligger ett stenkast från Långholmen och Reimersholme och även om det är nära till restauranger och barer så är läget lugnt och trivsamt. I Hornhuset har du galleria med Hemköp, Systembolaget, butiker och restauranger. Du går ner till Hornstulls marknad på 2 minuter och du befinner dig i Tantolunden på 5 minuter.

OBS Lägenheten är på 33 m2

Se alla 11 bilder


Fastighet: Gåvoskatten 1
Byggår: 1945
Ägare: Elisabeth Forsberg
Finnes
bostad 2

Hyresrätt
2 rum, 51 kvm, 6600 kr/mån
Balkong/terrass, Badkar, Kabel-TV

Valutavägen 18, 3:e vån
129 Hägersten [Karta]

Ljus och charmig 40-talslägenhet med gott om förvaring uppe på Hägerstensåsen. Barnvänligt och lätt att ta sig in till stan (buss 1 minut från lägenheten till Liljeholmen, Hägerstensåsens t-bana 7 min promenad). Här finns nära till grönt och vatten, Vinterviken är 15 minuters promenad bort. Det som gör denna lägenhet fantastisk är utsikten från kök och vardagsrum, eller från balkongen som har sol från förmiddag till solnedgång på sommarhalvåret.

Lekplats nedanför lägenheten, ingen genomfartstrafik, Västertorps simhall några minuter bort och möjlighet till parkering.

Promenadavstånd till Telefonplan/Midsommarkransen

Se alla 13 bilder


Sökes

Hyresrätt
Minst 3 rum, minst 70 kvm, högst 12000 kr/mån

Max sökdjup: Triangelbyten

Vi söker ett boende främst på Södermalm, men dyker det upp andra alternativ inom tullarna så kan det finnas intresse. Vi är inte intresserade av norrort eller lägenheter som är mindre än tre rum. Vi är seriösa med bytet och är redo att agera snabbt om rätt byte dyker upp.

Områden
111 Norrmalm/Gamla stan
113 Vasastan
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm