Annons 495398

Se alla 12 bilder

Finnes

Hyresrätt
2 rum, 65 kvm, 10400 kr/mån
Balkong/terrass, Badkar, Hiss, Kabel-TV

Tummelisas gata 6, 3:e vån
168 Brommaplan/Blackeberg/Mariehäll [Karta]

Lägenheten ligger på översta våningen med fönster i tre väderstreck. Ingången till lägenheten ligger längst ut på en loftgång, som blir en stor uteplats med möjlighet för odling och umgänge. Loftgången ligger mot öst och har morgonsol. I väst finns det en stor balkong med kvällssol. Denna lägenhet är en 2:a, men klädkammaren(walk-in closet) är så pass stor och har ett fönster, att det skulle funka som ett extra sovrum.

Huset byggdes 2013 så allt är modernt och fräscht med mycket ljusinsläpp och bra planering. Det finns möjlighet att sätta in diskmaskin samt tvättmaskin och torktumlare. I bottenvåningen finns en tvättstuga med mycket lediga tider. Det finns även en parkering under huset som kostar ca 1000kr/ månad.

Området Annedal är nybyggt och passar bra för barnfamiljer. Det finns många lekparker, fotbollsplan, basketplan, pingisbord, plaskdammar(en vid skolan och en i marabouparken), och gräsmattor. Det finns ett torg ca 2 min promenadsväg som har en ICA-affär och flera restauranger. Där finns även en busshållsplats som på 5 minuter tar dig till Sundbybergs centrum. Även flygbussen mot Arlanda stannar där.

Sundbyberg(5 min med buss), har allt som du behöver när det gäller restauranger och affärer. Här finns också fantastiska kommunikationsmöjligheter: tunnelbana, tvärbana, bussar och pendeltåg.

Bromma Blocks och Bromma flygplats ligger 10 min bort promenadväg, där finns massor med affärer och en foodcourt. Vi har flera gånger även promenerat till flygplatsen, vilket är supersmidigt!


Sökes

Hyresrätt
Minst 2 rum, minst 45 kvm, högst 12000 kr/mån

Max sökdjup: Triangelbyten

Områden
104 Universitetet/Ekhagen
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm
120 Hammarby/Sjöstad/Årsta/Enskede Gård
121 Johanneshov/Björkhagen/Enskededalen
122 Enskede/Stureby/Gubbängen
126 Midsommarkransen/Aspudden/Hägersten
129 Hägersten
172 Sundbyberg centrum