Annons 491001


Promenera i kvarteret
Finnes
bostad 1

Hyresrätt
2 rum, 64 kvm, 8134 kr/mån
Balkong/terrass, Badkar, Hiss, Kabel-TV

Solleftegatan 1B, 2:a vån
162 Vällingby [Karta]

En fräsch och luftig stor 2:a på andra våningen. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Golven är genomgående vacker parkett med undantag för badrummen som har klinkergolv. Modernt kök, stor balkong, fondvägg i sovrum. I hallen finns förvaring bakom praktiska skjutdörrar. Plats för tvättmaskin och torktumlare i bredd och badkar. Förråd finns i bottenvåning.

Fasaden:
Ny och modern fasad byggd 2009 med fyra våningar. Med mysig innergård av grönska, planteringar, sittplatser och en lekyta för de mindre barnen med sandlåda och lekutrustning.

Parkering:
Möjlighet finns att hyra P-plats i inomhus garage vilket man kommer direkt till genom att ta hissen till bottenvåningen.

Kommunikation:
5-6 minuters promenad från Råcksta tunnelbanestation.
Norrut längs gröna linjen är nästa hållplats Vällingby centrum med all tänkbar service. Till Alvik med anslutning till Tvärbanan tar resan 14 minuter och till Fridhemsplan tar resan ytterligare 4 minuter.

Flera förskolor och grundskolor finns i närområdet. Inte ens gymnasieskolor behöver du resa långt för att hitta flera att välja mellan.

Områdesinformation :
Råcksta söder om Vällingby är en småskalig, grön sovstad med trevliga promenadvägar. En kort cykeltur tar dig ner till Mälaren med badplats och strandpromenad. Och här finns hela Grimstaskogens naturreservat att tillgå med elljusspår, ridvägar och möjlighet till svamp- och bärplockning. I de närmaste omgivningarna finns fina gångstråk med skogspartier och ett koloniområde.

Se alla 6 bilder


Fastighet: Torsken 2
Byggår: 1961
Ägare: Bostadsstiftelsen Signalisten
Promenera i kvarteret
Finnes
bostad 2

Hyresrätt
1 rum, 40 kvm, 3425 kr/mån
Badkar, Kabel-TV

Björnstigen 16, 3:e vån
170 Bergshamra/Bagartorp [Karta]

En stor etta med ljust och soligt söderläge. Separat kök och vardagsrum. Sovalkov i anslutning till vardagsrum. En hall med flertal förvaringsskåp. Helkaklat badrum med badkar. Förråd finns i bottenvåning. Gemensam tvättstuga finns med ett modernt elektroniskt bokningssystem via nätet eller på plats.

Våning 3 av 3.

Parkering:
Parkeringsplatser finns att hyra i området. Du kan även parkera på gatan med tillstånd. Boendeparkeringstillstånd ansöker du om hos Solna stad.

Kommunikation:
Bergshamra ligger i anslutning till både Motorväg E4 Norr/söder samt Motorväg E18 vilket gör att man kan ta sig runt väldigt enkelt och snabbt. Resan in till Stockholms central tar 12 minuter med tunnelbanan. Genom Bergshamra går också flera bussar.

Områdesinformation:
Bergshamra är staden mellan vägarna, parkerna och vattnen, och utgör en del av Nationalstadsparken. När du kommer till Bergshamra välkomnas du av det nyrenoverade Bergshamra Torg, som är väl försörjt med vardagshandel och service som apotek, vårdcentral och bibliotek.

Du har tillgång till idrottsplats, badhus, träningscenter, butiker, resturanger och caféer. I Bergshamraskolan kan dina barn gå ut grundskolan, och det finns även flera förskolor i området. På promenadavstånd finner du vackra Ulriksdals slott med tillhörande slottspark att strosa i och Brunnsviken där du kan bada eller promenera runt.

Se alla 5 bilder


Sökes

Hyresrätt
Minst 1 rum, minst 40 kvm, högst 8000 kr/mån

Max sökdjup: Triangelbyten

Områden
104 Universitetet/Ekhagen
111 Norrmalm/Gamla stan
112 Kungsholmen/Essingeöarna
113 Vasastan
114 Östermalm
115 Östermalm/Gärdet/Djurgården
116 Östra Södermalm
117 Västra Södermalm/Liljeholmen/Gröndal
118 Centrala Södermalm
167 Traneberg/Äppelviken/Nockeby
168 Brommaplan/Blackeberg/Mariehäll
169 Råsunda/Frösunda/Hagalund
170 Bergshamra/Bagartorp
171 Solna centrum/Huvudsta
172 Sundbyberg centrum
191 Sollentuna/Häggvik/Helenelund